Var kan man egentligen hitta coola prylar på nätet som man kan ge bort i present? Ofta krävs det att man får ett stort utbud så man har mycket att välja mellan. Självklart har vi på Järnringen tagit fram några guldgruvor online som vi kan tipsa dig om.

Ja, var kan man egentligen hitta coola prylar och vad är egentligen ens definitionen av det? Vi menar att det mer är ett samlingsbegrepp att orientera sig kring om man har svårt att komma på vad man ska ge bort i present till någon med den där extra glimten i ögat. Kanske som en kombination av finurligheter, skämtartiklar och annat smått och gott? Det viktiga är att hitta rätt utbud, för då kan du scrolla och känna efter vad som får dig att rycka till. Ofta är det något oväntat!

Roliga prylar att ge i present

”Vad kan man ge den som har allt?” brukar ibland komma upp som fråga. Men egentligen handlar det kanske inte alltid om att ge saker som man verkligen behöver, utan mer något som speglar den andras personlighet på ett roligt och bra sätt. Till exempel kanske man inte alltid behöver ett vinglas i form av en vinflaska, eller en poo-emoji med solceller? Men det är med vad du tänker att mottagaren skulle tycka var kul att få i present!

Det finns många olika guider till vad du kan tänkas ge bort. Det finns massor att läsa i tidningarna, här kommer en lista med tre olika artiklar där du kan få lite inspiration:

  • I Nyheter24 finns roliga och bra presenttips
  • Slut på idéer till bröllopsfesten (eller svensexan och möhippan för den delen… Kanske desto viktigare!). Läs artikeln i Expressen för lite inspiration.
  • Läs på om lite vett och etikettregler när du ger bort en present i Metro.

Men det bästa brukar faktiskt vara att hamna på ett nätvaruhus där de har ett brett sortiment av coola prylar. Då kan du helt enkelt skräddarsy presenten efter mottagaren. Kanske blir en liten fyndlåda en kul present, med lite olika billiga grejer som tillsammans skapar en lite lustig enhet?